Uitnodiging verjaardag

Je echtgenoot behaalt binnenkort de respectabele leeftijd van vijftig jaar. Daar wil je een groot feest voor geven en daar horen natuurlijk een aantal voorbereidingen bij. Zo’n feest geef je maar één keer en het moet een groot succes worden. De pop is al besteld, je weet al waar je de hapjes vandaan wilt halen, maar nu enkel de uitnodigingen nog.

Waarom een uitnodiging voor een verjaardag versturen?

Verjaardagen zijn leuke momenten, maar soms zijn ze het waard om even extra groots aan te pakken. Een achttiende verjaardag bijvoorbeeld of wanneer iemand vijftig wordt, maar ook een aller eerste verjaardag is bijzonder. Om dat te vieren moet je ook een uitnodiging verjaardag maken, want je wilt natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen komen en iedereen opbellen om te komen is een behoorlijke klus. Een uitnodiging verjaardag kun je via de post versturen, maar ook online via een e-card. Het voordeel van een uitnodiging verjaardag is dat de genodigden nog even terug kunnen kijken wanneer het feest ook alweer is.

Hoe kom je aan de uitnodigingen voor een verjaardag?Spaar zegels voor gratis kaarten
Een uitnodiging verjaardag kun je kant en klaar kopen. Er zijn pakjes kaarten beschikbaar waarbij je enkel nog de details hoeft in te vullen waarna je deze kan opsturen. Deze kaarten zijn meestal niet zo duur waardoor je hier niet veel geld aan hoeft uit te geven. Ook via internet zijn leuke kaarten te koop. Kant en klare, maar ook kaarten waarbij je zelf een foto in kunt voegen. De uitnodiging voor de verjaardag krijgt op die manier een leuk persoonlijk tintje. Er zijn allemaal leuke kaders te vinden waar je foto in kan. Verschillende stijlen, kleuren vormen. Als je een geheel eigen uitnodiging verjaardag wil hebben, dan kan je die ook zelf vormgeven. Een leuke foto met een passende tekst erbij bijvoorbeeld. Op de achterkant kan je alvast een tekst zetten waarbij je later zo details kunt invullen, net als bij een kant en klare uitnodiging. Vervolgens laat je de kaarten als pakketje thuis bezorgen en kan je ze schrijven.

Uitnodigingen voor een kinderfeestje
Ook voor kinderfeestjes zijn vaak uitnodigingen nodig. De kinderen kunnen deze aan hun ouders geven zodat die het in hun agenda kunnen zetten. Daarbij is het ook in dit geval mogelijk nog even terug te lezen wanneer het feestje gehouden wordt. Voor je kinderen is het erg leuk een uitnodiging verjaardag te maken met hun eigen foto erop. Deze kunnen ze trots laten zien aan hun klasgenootjes. De uitnodiging maakt hun feestje van begin tot einde helemaal compleet.

E-cards als uitnodiging verjaardag
Een goedkoop en leuk alternatief voor een normale kaart, is de e-card. Deze kaart verstuur je via internet en kan een grappig filmpje of liedje bevatten. Wat denk je van een e-card met een stel zingende katten om je verjaardag meteen al een beetje sfeer te geven? Ook van deze e-cards kun je een uitnodiging verjaardag maken en het heeft dezelfde voordelen als een uitnodiging per post. Het enige verschil is dat het geheel gratis is en per e-mail verstuurd wordt.


Vergeten kaartje te sturen?