Goedkope geboortekaartjes

De geboorte van jullie kind is een feest, echter is alles er omheen behoorlijk prijzig. Er moet een babykamer ingericht worden, je hebt kleertjes nodig, een wandelwagen en nog veel meer. Dat kan behoorlijk in de prijzen lopen. Uiteindelijk wil je ook je familie en vrienden laten weten dat jullie kindje er is. Als je dit niet zo gek duur wilt maken, zijn er ook goedkope geboortekaartjes te verkrijgen.

Goedkope geboortekaartjes zijn ook leuk
Ook goedkope geboortekaartjes zijn erg leuk. Misschien ben je bang dat je niet zult slagen, maar ook tussen de goedkope kaartjes is veel keus. Een geboortekaartje hoeft niet perse duur te zijn om ook leuk te zijn. Via internet kan je veel inspiratie opdoen wat betreft goedkope geboortekaartjes. Het is zelfs mogelijk om voor weinig geld een eigen foto op de kaart te laten afdrukken. Dat maakt jullie kaartje extra speciaal terwijl je er niet zoveel geld voor hoeft uit te geven.

Retro geboortekaartjes
Goedkope geboortekaartjes zijn te vinden in allerlei verschillende stijlen. Geboortekaartjes met een uiterlijk alsof ze uit de jaren zestig of zeventig komen bijvoorbeeld. Retro geboortekaartjes worden vooral gekenmerkt door een leuk motiefje als achtergrond. Vaak hebben deze motiefjes ouderwetse kleuren als geel, oranje en bruin, maar bijvoorbeeld ook met groen, blauw en wit. De goedkope geboortekaartjes krijgen een hele leuke uitstraling en als je een beetje van ouderwets houdt, is dit echt iets voor jullie. Natuurlijk zijn er nog veel meer stijlen waar je tussen kunt zoeken. Stoer, lief, klassiek, modern, zwart-wit, mooie typografie, enzovoorts. Er is veel te ontdekken tussen de goedkope geboortekaartjes.

Verrassende goedkope geboortekaartjes
Ook goedkope geboortekaartjes kunnen je verrassen. Goedkope kaartjes hoeven niet ‘saai’ te zijn. Als je iets anders wilt dan wat anderen hebben, is dat ook mogelijk. Een kaartje waarbij je twee luikjes open kunt doen bijvoorbeeld. Achter die luikjes komt opeens de naam tevoorschijn van jullie kindje. Een kaart met een uitsparing aan de zijkant is ook leuk. Door deze uitsparing is de naam van jullie kindje altijd zichtbaar, ook als de kaart gesloten is. Wat denk je van een ronde kaart of een kaart met uitstekende delen? Een geboortekaartje in de vorm van een label of een kaartje die apart gevouwen is, waardoor die netjes blijft staan als je ‘m ergens neerzet.

getekend-bijzondere-geboortekaart-meisje-kinderwagen-ouderwets

Aanbiedingen
Als je niet teveel geld wilt uitgeven aan de geboortekaartjes, kun je ook letten op aanbiedingen. Hierdoor kan het zijn dat je een duur kaartje voor veel minder geld kunt kopen. Dat is leuk voor jullie, maar ook leuk voor de portemonnee. Let dus goed op dat als je op jacht bent naar goedkope geboortekaartjes, want er kunnen leuke aanbiedingen tussen zitten. Vaak is het ook zo dat hoe meer kaartjes je laat drukken, de prijs per kaartje steeds verder daalt. Op die manier kan je dan bijvoorbeeld voor hetzelfde geld als waar je twintig kaartjes laat afdrukken, nu vijfentwintig kaartjes laten maken. Goedkope geboortekaartjes worden dan dus steeds goedkoper naarmate je er meer laat drukken. Ideaal als je een grote familie of vriendenkring hebt.