Geboortekaartjes

Modern kaartje voor adoptie

€ 1,00
0 review(s)

Modern kaartje voor adoptie

0 review(s)
€ 1,00
Hip kaartje voor de adoptie van een meisje. Met slingers, label, stempel, uiltje en vogeltje.

Lief hip roze adoptiekaartje

€ 1,00
0 review(s)

Lief hip roze adoptiekaartje

0 review(s)
€ 1,00
Modern kaartje met leuke patronen voor de adoptie van een meisje.

Hip adoptiekaartje voor een jongen

€ 1,00
0 review(s)

Hip adoptiekaartje voor een jongen

0 review(s)
€ 1,00
Stoer kaartje met ‘welcome’-slinger en leuk patroon voor de adoptie van een zoontje.

Geboortekaartjes

Al die maanden moesten jullie wachten op de komst van het kindje. Nu is het eindelijk bijna zover en dan mag iedereen het weten ook. Wat is leuker om dit met originele geboortekaartjes kenbaar te maken aan alle familie, vrienden en kennissen? Een grappig, lief, romantisch, klassiek, vintage, modern of wat voor een soort kaartje dan ook waarmee jullie kennis geven van de geboorte van jullie zoon of dochter. Of hebben jullie een kindje geadopteerd en willen jullie graag aan iedereen laten weten wanneer de zo gewenste dochter of zoon eindelijk aankomt. Misschien er is een tweeling op komst? Allemaal leuke gebeurtenissen die je graag deelt met je omgeving, onder andere in de vorm van een kaartje. Geboortekaartjes uitzoeken is een leuke, maar geen gemakkelijke taak. Al die verschillende boeken bekijken of bij diverse winkels langs, vraagt veel tijd en soms zit er niet eens wat tussen waar je echt enthousiast over bent. Toch wil je graag een geboortekaartje wat volledig aansluit bij jouw wensen en zo moet het ook. Het kaartje moet helemaal naar je zin zijn, want het gaat namelijk om iets heel speciaals. Geboortekaartjes stuur je maar één keer, dus hierbij mag je best kritisch zijn.

Geboortekaartjes online kopen

Gelukkig is er tegenwoordig een manier om veel tijd te besparen en toch een bijzondere geboortekaartjes te vinden. Gewoon vanuit die luie stoel, waar je met je zwangere buik het liefste zit. Lekker op zondagmiddag bijvoorbeeld, terwijl het buiten pijpenstelen giet. Je hoeft er de deur niet voor uit en toch is er keus genoeg… Bij hoerakaartjes.nl heb je namelijk de mogelijkheid om van tientallen designers de geboortekaartjes online te bekijken. De mogelijkheden zijn hierdoor legio, eigenlijk te veel om op te noemen. Natuurlijk kun je het zoeken naar jouw favoriete geboortekaartje gemakkelijker maken door een aantal voorkeursopties te kiezen, zoals het geslacht van het kindje, één kindje, een tweeling of bijvoorbeeld een adoptiekindje. Je kunt ook kiezen voor jouw favoriete ontwerper.

Prijzen van deze kaartjes liggen rond de €1,90 euro per kaartje. Heeft u een paar kaartjes of een groter formaat zullen de kosten van een geboortekaartje iets boven de €2,- per stuk uit komen. Maar bestelt u er meer, dan worden de kosten per kaartje goedkoper. Wilt u het kaartje liever eerst zien? Bestel dan een proefdruk vanaf €1,- hiermee kunt u bepalen of u het juiste kaartje heeft gekozen.

 

Een persoonlijke creatie

Genoeg redenen dus, om eens een kijkje te nemen op de site om te zien of er voor jullie een geboortekaartje bij zit. Maar het leukste komt nog. Stel dat jullie een geboortekaartje zien wat erg aanspreekt, maar eigenlijk zou je er toch nog iets aan willen veranderen… Ook dat kan bij veel geboortekaartjes. Bij hoerakaartjes.nl kun je de geboortekaartjes namelijk ook nog eens zelf bewerken. Hier heb je geen grafische cursus voor nodig, het is heel simpel en eigenlijk wijst het zich vanzelf. Je ziet een voorbeeld van het kaartje, zowel de binnen- als de buitenkant. Jullie vinden hem leuk, maar eigenlijk zou je toch nog een aantal dingen aan willen passen. Een extra gekleurd vakje erop bijvoorbeeld, met een speciale tekst of een ander achtergrond patroon. Of een foto van je baby erop, het kan allemaal. Met een paar stappen hebben jullie het kaartje veranderd in een bijzondere en persoonlijke creatie. Voor de prijs hoef je het niet te laten, die valt alleszins mee.

 

Vooraf de proefdruk bekijken

Natuurlijk kunnen de enveloppen vooraf besteld worden, de maat is afhankelijk van het gekozen geboortekaartje. De enveloppen voor de geboortekaartjes zijn er in verschillende kleuren, dus ook hier kun je kiezen naar je persoonlijke smaak. Er zijn veel standaard kleuren, maar ook parelmoer, goud of zilver. Vooraf kun je een proefdruk laten maken van het kaartje, zodat je het ontworpen geboortekaartje goed kunt bekijken. Je kunt de kaarten en enveloppen ook online betalen op een veilige manier. Genoeg redenen dus om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden. Waarom zou je hiervoor op pad gaan. Meestal heb je genoeg te doen in de weken voorafgaand aan de geboorte. Op deze manier een heel speciaal geboortekaartje uitzoeken, werkt eigenlijk alleen maar ontspannend. Zo houd je wat meer tijd over voor andere dingen en als je het uiteindelijke resultaat eenmaal in je handen hebt, ben je extra trots. Een uniek geboortekaartje, aangepast aan jullie wensen en ideeën, maakt de komst van het kindje nog specialer.

 

Geboortekaartjes met snelheid en service

Mocht je toch nog vragen hebben over de geboortekaartjes, dan staan onze medewerkers altijd klaar om je hierbij te helpen. Wanneer je echt een kaartje wilt ontwerpen dan is het handig om een account aan te maken. Zo blijven jouw persoonlijke voorkeuren bewaard. Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van je kaart aanpassen. Natuurlijk kun je nog veranderingen aanbrengen voordat je het definitieve ontwerp bestelt. Wanneer het geboortekaartje echt helemaal naar je zin is, kun je overgaan tot het bestellen. Natuurlijk niet voordat je het voorbeeld op de voorbeeldpagina hebt gecontroleerd. Als je een proefdruk besteld voor 15.00 uur, wordt deze nog op dezelfde dag gedrukt en verzonden. Wat betreft de definitieve versie: voor 18.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daar hoort ook snelheid bij.