Geboortekaartje

Voordat jullie grote geluk geboren wordt, moet er heel wat gebeuren. Er moet een babykamer ingericht worden, er moeten kleertjes gekocht worden en natuurlijk spullen zoals een bedje, een commode en een wandelwagen. Het is een hele klus, maar dat maakt niets uit. Als straks jullie kleintje geboren is, wil je natuurlijk dat iedereen dat te weten komt. Een geboortekaartje is de ideale manier om aan te kondigen dat jullie kindje op de wereld is gekomen, maar voor het zover is, moet deze wel alvast worden uitgekozen.

Een geboortekaartje uitkiezen
Een geboortekaartje is erg persoonlijk. Jullie kindje is uniek en dus wil je dat het geboortekaartje straks ook uniek is. Er zijn echter zoveel verschillende soorten kaartjes. Voordat je gericht gaat zoeken, kun je online alvast een beetje rondsnuffelen. Samen kunnen jullie kijken wat jullie wel en niet leuk vinden en al kijkende ontdekken jullie in welke richting jullie kaartje moet gaan. Houd je van een klassiek kaartje, een hip kaartje, heb je liever een wat stoerder kaartje of misschien wel een grappig geboortekaartje? Tijdens deze zoektocht kan het zijn dat jullie oog op een kaartje valt die jullie uiteindelijk willen hebben. Het kan ook zijn dat er geen kaartjes zijn die bij jullie wensen passen, maar dat jullie wel een idee hebben gekregen wat jullie wel zouden willen. In dat laatste geval kan je het geboortekaartje zelf gaan maken, of deze laten maken.

trendy-geboortekaartje-jongen-hout-strepen-stempel-blauw

De tekst op het geboortekaartje
Een tekst bedenken om op de kaart te zetten kan ook nog een hele moeizame weg zijn. Ook deze wil je uniek hebben, maar de tekst moet ook passend zijn. Als je christen bent, kun je kiezen voor een Bijbeltekst die verwijst naar het nieuwe leven, maar er zijn nog veel meer leuke teksten om op je kaartje te zetten. Misschien hebben jullie samen al een leuke en passende tekst bedacht, maar als dit nog niet het geval is, ken internet je ook op weg helpen. Hier zijn vele teksten te vinden die je kunt gebruiken om op het geboortekaartje te zetten. Je kan ze letterlijk overnemen, maar je kunt ze ook aanpassen naar jouw wensen.

Het geboortekaartje laten afdrukken
Zodra jullie kindje geboren is, kan je de geboortekaartjes laten drukken. Omdat jullie van tevoren al gekeken hebt welk kaartje jullie willen hebben, hoeven enkel nog de ontbrekende gegevens ingevoerd te worden. De hele zoektocht is al gedaan. Als jullie voor een geboortekaartje zijn gegaan waar je een foto in kunt voegen, kan iedereen meteen jullie kleine spruit bewonderen. De kaart krijgt een extra uniek tintje, omdat jullie eigen kindje hier voorop staat. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat een kaartje zonder foto niet uniek is. Jullie hebben dit kaartje samen uitgezocht en het past bij jullie. Als je het kaartje zelf gemaakt hebt, of hebt laten maken, weet je ook nog eens zeker dat er niemand anders is die hetzelfde geboortekaartje heeft uitgekozen. Jullie smaak is uniek en door er een zelf uitgekozen tekst op te zetten, maak je de kaart van jullie zelf. Een prachtige manier om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen.