E cards

Iemand een kaartje sturen is hartstikke leuk. Je laat even weten dat je aan diegene denkt en je zoekt iets uit speciaal voor die persoon. Soms heb je echter geen tijd om een kaart te halen of zelf te maken en ‘m op de bus te doen. Het kan ook zijn dat je het budget even niet hebt voor een leuke kaart. Een goed alternatief hiervoor zijn de e cards.

Wat is een e card?
Een e card is een kaart die je via internet verstuurd naar iemand anders. De ontvanger krijgt de kaart niet in de brievenbus, maar in zijn of haar e-mail postvak. E cards verschillen niet veel van de gewone wenskaarten, behalve dan dat je ze niet op de bus hoeft te doen. Daarnaast is het geheel gratis. Het leuke aan een e card is dat de voorstelling op de kaart kan bewegen. Je krijgt soms een hele animatie te zien en soms wordt er ook om interactie met de kaart gevraagd. De kaart die je stuurt kan bijvoorbeeld zingen, er kan een gezellig muziekje bij zitten en soms moet je op verschillende onderdelen klikken die dan iets gaan doen. Wil je liever een statische kaart omdat dit beter bij de situatie pas, dan kan dat ook. Er zijn een heleboel kaarten te vinden met mooie foto’s van bijvoorbeeld bloemen, schattige dieren of mooie landschappen.

Wanneer stuur je een e card?
E cards kan je versturen wanneer jij dat wilt. Ieder gewenst moment is goed voor een e card. Het is hartstikke leuk wanneer je je e-mail opent, je opeens een grappige e card voor je neus krijgt. Je kunt er echter ook voor kiezen e cards te versturen op bijzondere momenten. Met kerst bijvoorbeeld of wanneer iemand jarig is. Ook als iemand ziek is of wat extra steun kan gebruiken zijn e cards een goede manier om iemand te laten weten dat je er voor hem of haar bent. Vriendschap zit niet enkel in een ontmoeting of een telefoongesprek, maar ook de handling van een kaartje sturen is veelzeggend.

Hoe verstuur je een e card?
E cards versturen is gelukkig niet zo moeilijk. Als eerste zoek je een passende kaart uit. Terwijl je dit doet is het erg leuk om even alle animaties te bekijken die de kaarten je bieden. Let maar op, er zitten hele leuke tussen. Als je een leuke e card gevonden hebt, plaats je een persoonlijk bericht. Vervolgens voer je de naam en het e-mailadres van de ontvanger in en klaar ben je. Nu hoef je enkel nog op verzenden te klikken en je kunt wachten op een enthousiaste reactie terug. Zoals je ziet is het versturen van e cards erg eenvoudig. Als je iemand snel even wilt verrassen, maar hier niet teveel tijd en geld aan wilt besteden, is een e card ideaal. De kans is zelfs erg groot dat jij vervolgens ook een e card terug krijgt. Met deze online kaarten kan je samen erg veel lol beleven.

aankomstkaartje-vrolijk-adoptie-giraffe-jongen-thuisgekomen