Geboortekaartjes, verjaardagskaarten en trouwkaarten

Bij Hoerakaartjes.nl, vind je allerlei leuke en stijlvolle kaarten. Of het nu voor een verjaardag, huwelijk of geboorte is, een kaartje is altijd een goed idee. Origineel geboortekaartje ontwerpen om de geboorte aan te kondigen of stijlvolle trouwkaarten om een aanstaand huwelijk bekend te maken, kaarten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende designs, groottes en prijsklassen, geschikt voor diverse gelegenheden.

 

Uitgelichte producten

Adoptiekaartje meisje met bloemen en ruitjespatroon

0 review(s)
€ 1,00
Aankomstkaartje van hipDesign met bloemen en ruitjespatroon.

Leuk Hip blauw adoptiekaartje voor een jongen met bloemen

0 review(s)
€ 1,00
Leuk Hip blauw adoptiekaartje voor een jongen met bloemen en ruitjes. Een aankomstkaartje van hipDesign.

Adoptiekaartje meisje op wereldbol

€ 1,00
0 review(s)

Adoptiekaartje meisje op wereldbol

0 review(s)
€ 1,00
Lieve adoptiekaart voor meisjes met globe op een roze achtergrond met hartjes en sterren. Een aankomstkaartje van hipDesign.

 

Verjaardagskaart

Stuur eens een leuke verjaardagskaart voor de geboortedag van je moeder, broer of collega. Niet alleen volwassenen stellen het op prijs om een kaart voor de verjaardag te krijgen, ook kinderen kun je met een mooie kaart een groot plezier doen. Vooral als meerdere mensen een verjaardagskaart sturen en het kind de kaarten mooi uit kan stallen. Een kaartje doet het vaak bijzonder goed en kan zowel per post als online gestuurd worden. Minstens even leuk is het geven van een verjaardagskaart in combinatie met een cadeautje. Het kaartje kan als herinnering door de jarige bewaard en in het fotoalbum geplakt worden.

Er is een ruime keuze in de verkrijgbare verjaardagskaarten. Bij het kiezen van een verjaardagskaart dient op een aantal zaken gelet te worden: past de stijl van de kaart bij de jarige en klopt de vermelde leeftijd. Daarnaast is het handig om te weten of de jarige een voorkeur heeft voor bijvoorbeeld bloemen, een humoristische of een persoonlijke verjaardagskaart. Wordt de kaart naar een minder bekende persoon gestuurd (bijvoorbeeld een collega of een vage kennis) dan is het aan te raden om voor een standaard verjaardagskaart te kiezen. Het gaat immers vooral om het gebaar (feliciteren voor het nieuwe levensjaar). Gaat de verjaardagskaart naar een bekende of familielid dan wordt het kiezen vaak al een stuk eenvoudiger. Laat het ontwerp aansluiten op de persoonlijkheid en smaak van de jarige en je vindt zeker een passende verjaardagskaart.

Aan de binnenkant van de verjaardagskaart is voldoende ruimte om een felicitatie en wens aan de jarige te schrijven, waarmee de kaart een persoonlijke touch krijgt.

Verjaardagskaart nodig? Koop direct leuke, hippe en grappige verjaardagskaarten.

De leukste trouwkaarten

Wie in het huwelijksbootje stapt wil dat natuurlijk met familie, vrienden en naasten delen. Speciaal voor bruiloften zijn originele en stijlvolle trouwkaarten verkrijgbaar. De trouwkaarten kunnen gebruikt worden als een uitnodiging voor het bijwonen van de gemeentelijke huwelijksvoltrekking of het bijwonen van de receptie erna. De juiste keuze voor bepaalde trouwkaarten is sterk afhankelijk van de wensen van het bruidspaar en de stijl van de bruiloft. Gaat het om een kleine besloten bruiloft of moet het een uitbundig feest worden waarbij de benen flink losgegooid gaan worden. Door de trouwkaarten op de bruiloft af te stemmen weten gasten ongeveer wat ze te wachten staat.

Terwijl aan de buitenkant gewag wordt gemaakt over de aanstaande bruiloft is binnenin de trouwkaarten voldoende ruimte voor persoonlijke informatie. Denk daarbij aan het vermelden van de namen van het echtpaar, de plaats, tijd, datum en eventueel andere aanvullende informatie die belangrijk kan zijn voor de uitgenodigde gasten.

Trouwkaarten zijn echter ook verkrijgbaar als felicitatiekaart om een pas getrouwd echtpaar te feliciteren en het beste te wensen. Net als de aankondiging voor een aanstaand huwelijk door middel van een kaart is ook het aanbod trouwkaarten enorm. Met een vrolijke noot, een dikke knipoog of elegant voor een formele voltrekking van een huwelijk, het zijn zomaar een paar ontwerpen waarin de kaarten gemaakt worden.

Een cadeau vergezeld van een trouwkaart verhoogd de waarde ervan en geeft het bruidspaar een extra aandenken aan de heuglijke dag. De kaart kan namelijk mooi in het trouwalbum geplakt worden.

Gaat u trouwen? Zoek passende trouwkaarten uit om iedereen te verrassen!

Geboortekaartjes kiezen

Niets is leuker dan de geboorte van een nieuwe wereldburger aan te kondigen met passende geboortekaartjes. Veel ouders willen op originele wijze bekend maken dat hun baby geboren is. Het brede aanbod geboortekaartjes maakt het mogelijk om voor elke geboorte een passende kaart te vinden. Van hip en modern tot retro, de geboortekaartjes kun je helemaal afstemmen op jouw smaak en stijl.

De komst van een adoptiekind kan eveneens op passende wijze wereldkundig gemaakt worden met daarop afgestemde ‘geboortekaartjes’. Breng familie, vrienden en collega’s op de hoogte van de adoptie en kies passende geboortekaartjes uit de categorie adoptiekind. Er zijn verschillende designs verkrijgbaar waaruit de adoptieouders een keuze kunnen maken.

Om de keuze voor de geboortekaartjes te vergemakkelijken kun je snel door het menu heen scrollen en jouw voorkeuren opgeven. Sorteer de kaartjes op prijs, populariteit of beoordeling. Mocht je op zoek zijn naar een specifieke designer van geboortekaartjes, dan kun je dat aangeven in de verschillende zoekopties.

Met voldoende ruimte aan de binnenkant kun je naast de naam, geboortedatum, gewicht ook andere informatie delen met de ontvangers. Geef je bijvoorbeeld een feestje ter ere van de geborene of wil je dat bezoekers zich vooraf melden voor een kraambezoek, dan kun je dat allemaal vermelden op de geboortekaart. Hiermee wordt het een persoonlijke kaart die bovendien heel leuk is om te bewaren voor de kleine als deze groter is. De geboortekaart verdient dan ook met recht een plekje in het babyalbum.

Ook tijdens de feest dagen voorzien wij u van kaarten, bestel nu uw kerstkaarten!

Op www.hoerakaartjes.nl vind je alle geboortekaartjes/wenskaarten overzichtelijk gesorteerd om het bestellen te vergemakkelijken. Kies een passende kaart en laat de wereld delen in je geluk.